Recensies

Klik hier voor meer reviews!

M’n kids hebben zo’n lol gehad!-Danielle Kruidenberg

Wat een ontzettend mooie foto’s heb je gemaakt! En nog fijner.. M’n kids hebben zo’n lol gehad! Wat voelden we ons op ons gemak! Je bent zo leuk met de Kids! Dank!!.

Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden!-Bianca Hobbelink

 Afgelopen vrijdag een fotoshoot gehad met het hele gezin! Super gezellig en we hebben er prachtige foto’s aan overgehouden.. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden!

Snelle service!-Lotte Onis

Bij Dijkstra Fotografie een mooie fotoshoot met ons gezin cadeau gekregen. Bedankt voor de mooie foto’s en de snelle service! Wij zijn heel blij met het resultaat.

Ik ben erg tevreden en trots met het resultaat!-Nick Homan

Een hele leuke fotoshoot gedaan met Guido! De fotoshoot verliep erg gemoedelijk en de sfeer was perfect. Door de opgebouwde studio setting vind ik de foto’s erg professioneel geworden. Ik ben erg tevreden en trots met het eindresultaat!

Spontaan en vrolijk!-Mirjam Dekker

Super leuke dag gehad! De kinderen voelden hun gelijk op hun gemak bij Guido Dijkstra. Hij was lekker spontaan en vrolijk. Zeker een aanrader om ook een keer bij hem te fotograferen, super gezellig!

Energieke fotograaf!-Diana Koopmans

Energieke fotograaf die open staat voor suggesties en ideeën van de klant…Hij heeft prachtige foto’s afgeleverd van zowel mijzelf als mijn hond. Top, voor herhaling vatbaar!

Goed oog voor kinderen!-Sam Augustijn

Gezellige fotoshoot gehad met een goed oog voor de kinderen. Heel snel de foto’s gekregen. Mooi resultaat. Over een tijdje nog eens!

Super relaxte sfeer-Jesse Krouwel

Vandaag een shoot gedaan met mijn vriendin Britt. Super relaxte sfeer en mochten zelf ook met ideën komen! Was super leuk om te doen en ben nu blij met het resultaat!

Echt een aanrader!-Kim Brink

Vandaag de fotoshoot met mijn kinderen gehad met Guido. De sfeer was heel prettig. Guido ging leuk in op de initiatieven van de kinderen. Geen haast, ideeen waren welkom en we hebben een heerlijk uurtje in het bos gehad bij Anna’s Hoeve en ontzettend leuke foto’s gemaakt. Echt een aanrader! De kinderen waren en zijn super enthousiast over het maken van de foto’s en de foto’s zelf! Echt super… Dankjewel…

Resultaat mag er zijn, Top!-Ingrid Homan

Een hele leuke, gezellige shoot gehad. Guido had héél erg veel geduld om ons zoontje van 1 op de foto te zetten/krijgen. Resultaat mag er zijn! Top!

Guido stelde de kinderen op hun gemak-Patricia Mebius

Vandaag heeft mijn dochter met haar vriendinnetje een shoot gedaan binnen en buiten! Ze vonden het zo leuk en de fotograaf, Guido, stelde ze ook op hun gemak en was duidelijk met de aanwijzingen. En het resultaat was prachtig.