Over mij

Mag ik mijzelf even voorstellen?…

Ik ben Guido Dijkstra, geboren op 14 december 1993 te Leeuwarden. Fotografie is mijn passie en daarom ben ik Dijkstra Fotografie gestart.

Als kind was ik al heel vroeg bezig met kunst en expressie. Er was geen enkel feestje of familieactiviteit zonder een toneelstuk, play-back act of zelf gemaakte film van mij. Ik heb als kind, met veel plezier, 3 jaar op de Podiumschool gezeten en 6 jaar op de Jeugdtheaterschool ’n Meeuw te Leeuwarden. In 2009 ben ik een eigen theaterbedrijf begonnen; Plzier Entertainment. Sinds 2012-heden produceer ik samen met mijn partner, vanuit Plzier Entertainment, jaarlijks een grote Sinterklaasmusical in theaters in Friesland, Utrecht en Noord-Holland & Arnhem. Daarnaast geef ik theaterlessen op basisscholen en produceren we bekende Broadway musicals in Hilversum en Arnhem.

Sinds 2015 ben ik gestart met Dijkstra Fotografie. Ik merkte dat ik gevoel had voor fotograferen en raakte gepassioneerd. Vooral het fotograferen op locatie spreekt mij erg aan. Iedere locatie is weer anders; licht, omgeving, sfeer… Ik zie elke fotoshoot als een creatieve uitdaging, het verveelt nooit en het vraagt altijd om meer!
Je kunt Dijkstra Fotografie boeken voor o.a.:

 • Portretfoto’s
 • Evenementen
 • Theaterfoto’s
 • Familiefoto’s
 • Studiofoto’s
 • Trouwerijen

Ik ben o.a. werkzaam in de regio: Hilversum, Baarn, Soest, Amersfoort, Amsterdam, Almere, Utrecht.

canon-70d-2

1 Comment Over mij

 1. Armanda en Rikkert maart 21, 2016 at 8:48 pm

  Fotoshoot gehad van mijn twee dochtertjes. Mn dochtertjes voelden zich meteen op hun gemak bij Guido en de foto’s waren echt fantastisch! We hebben twee foto’s laten afdrukken op plexiglas en zijn er echt superblij mee!! Zo blij dat we Guido ook hebben gevraagd om foto’s te maken op onze bruiloft?

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *