Over mij

Mag ik mijzelf even voorstellen?…


Ik ben Guido Dijkstra, geboren op 14 december 1993 te Leeuwarden. Fotografie is mijn passie en daarom ben ik Dijkstra Fotografie gestart.

Als kind was ik al heel vroeg bezig met kunst en expressie. Er was geen enkel feestje of familieactiviteit zonder een toneelstuk, play-back act of zelf gemaakte film van mij. Ik heb als kind, met veel plezier, 3 jaar op de Podiumschool gezeten en 6 jaar op de Jeugdtheaterschool ’n Meeuw te Leeuwarden. In 2009 ben ik een eigen kinderentertainment bedrijf begonnen; Plzier – The Fun Company: dansen, zingen, theater en musicals. Sinds 2012-heden produceer ik, vanuit Plzier, jaarlijks een grote Sinterklaasmusical in theaters in Friesland, Utrecht en Noord-Holland.

Toen ik 18 (en volwassen) werd, heb ik de keuze gemaakt om me te gaan richten op het basisonderwijs. Ik ben sinds 2011 werkzaam op een basisschool in Hilversum. Op dit moment geef ik les in groep 3/4 en doe dit met enorm veel plezier.

Sinds 2015 ben ik gestart met Dijkstra Fotografie. Ik merkte dat ik gevoel had voor fotograferen en raakte gepassioneerd. Vooral het foto
graferen op locatie spreekt mij erg aan. Iedere locatie is weer anders; licht, omgeving, sfeer… Ik zie elke fotoshoot als een creatieve uitdaging, het verveelt nooit en het vraagt altijd om meer!

canon-70d-2Je kunt mij boeken voor o.a.:

Portretfotografie, familie foto’s, studio fotografie en trouwerijen.

Ik ben werkzaam in de regio: Hilversum, Baarn, Soest, Amersfoort.

 

1 Comment Over mij

  1. Armanda en Rikkert maart 21, 2016 at 8:48 pm

    Fotoshoot gehad van mijn twee dochtertjes. Mn dochtertjes voelden zich meteen op hun gemak bij Guido en de foto’s waren echt fantastisch! We hebben twee foto’s laten afdrukken op plexiglas en zijn er echt superblij mee!! Zo blij dat we Guido ook hebben gevraagd om foto’s te maken op onze bruiloft?

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *